Vem är Catarina

Jag heter Nylands Susanne Catarina är 57 år fyllda jag bor i Hälsingland  2 mil utanför Bollnäs. Jag har min gåva efter min älskade mamma. Jag har två barn en ängla son och en dotter på 25 år.. Min resa inom andlighet har varit lång, Jag har en medfödd gåva, jag såg mycket när jag var mindre , men på den tiden så tystades man ner för  det var inte acceptablet på den tiden , då trodde folket att barnen var sinnes sjuka. Idag är det något helt annat , idag talar man öppet med barnen om de ser olika saker och ting från andevärlden. Man uppmuntrar de och förklarar för dem. Jag har 4 st systrar som är äldre än mig så man kan säga att jag är sladdbarnet. Det är bara jag som har gåvan av mina syskon. Min dotter har ärvt gåvan från mig. men hon är inte mogen för den annu. Tids nog så hinner hon med denna underbara gåva.

Idag arbetar jag som certifierat medium /lärare och Grand Master, Är anställd hos frilans finans. Healingen och Andligheten ligger i djupet av mitt hjärta. Jag vet att det finns ett liv efter döden. Va inte rädd alla ska hem  till det du kommer ifrån.Jag har många utbildningar bakom mig. Lite längre fram på hemsidan så kan du se mina diplom och certifikat. Jag kanaliserar egna kurser från andevärlden min Guide Melbran är på mig stup i kvarten om att skriva nya kurser. Jag har även andliga grupper på Facebook.

https://www.facebook.com/AmoraHealing/

Älskar att hjälpa människor utvecklas inom det mediala.  Jag har gått kurs i andebord för Pehr Trollsveden Abrahamsson. Jag äger ett andebord som jag brukar ha seanser med. Väldigt  givande och kul när bordet rör på sig. I början var jag väldigt skeptisk  över detta bord men  är glad idag att jag fick  lära känna  mitt bord och kan använda det idag. Man får kontakt med guider änglar och sina anhöriga i bordet. Jag har även andra intressen också utanför mitt arbete. Fiske,matlagning, resor när tid finns, musik, mysiga hemmakvällar, djur och natur, träffa nya spännande människor, fester, att kanalisera tavlor från andevärlden m.m. 

  

 

                                               Ljus & Kraft Medium Catarina