Vem är Catarina | Medium Catarina & Healer

Medium Catarina & Healer

Medium Catarina/ Healing Kilafors

Vem är Catarina

 

Vem är Catarina.

Jag heter Nylands Susanne Catarina men kallas *Cina* är 57 år fyllda jag bor i Hälsingland 2 mil söder om Bollnäs. Jag har min gåva efter min älskade mamma. Jag har två barn en Ängla son och en dotter på 25 år. Jag är ärlig och seriös har tystnadsplikt framför allt.
Min resa inom andlighet har varit väldigt lång. Är glad att jag är den jag är idag man blir aldrig full lärd inom dessa områden alltid kommer det någon ny man ska lära sig.
Jag har en medfödd gåva, jag såg mycket när jag var mindre, men på den tiden så tystades man ner för det var inte acceptabelt på den tiden, då trodde folket att barnen var sinnes sjuka. Idag är det något helt annat, idag talar man öppet med barnen om de ser olika saker och ting från andevärlden. Man uppmuntrar de och förklarar för dem.

Jag har 4 ST systrar som är äldre än mig så man kan säga att jag är sladdbarnet. Det är bara jag som har gåvan av mina syskon. Min dotter har ärvt gåvan från mig. men hon är inte mogen för den ännu. Tids nog så hinner hon med denna underbara gåva som jag har ärvt.
Idag arbetar jag som Certifierat Medium /lärare och Grand Master Teacher, Jag frilansar. Healingen och Andligheten ligger i djupet av mitt hjärta. Jag vet att det finns ett liv efter döden. Va inte rädd alla ska hem till det du kommer ifrån.

Jag har många utbildningar bakom mig. Jag kanaliserar egna kurser från andevärlden Min guide heter Melbran, han verkligen en älskvärd guide. Jag har även en andlig grupp på Facebook. Ni är välkomna in dit om ni är intresserade. Lägger ut länken här så ni får ta del utav denna.

Älskar att hjälpa människor utvecklas inom det mediala eller healing. Se hur de utvecklas det de är intresserad av. Så jag har många kursare som går för mig, inom olika områden. Jag äger ett Ande bord har lärt mig hantera detta, jag brukar ha seanser med bordet både live och i verkliga livet. Jag fick kursen och ande bordet av mina kursare när jag fyllde år för några år sedan. Man får kontakt med guider änglar och sina anhöriga i bordet. Det är så fascinerande att sitta vid Ande bordet, bordet kan dansa runt och lägga sig i knät för att krama dig.

https://www.facebook.com/groups/605858096284606/

Ljus & Kärlek Medium Catarina