Smutskasta mig inte som medium eller människa. | Medium Catarina & Healer

Medium Catarina & Healer

Medium Catarina/ Healing Kilafors

Smutskasta mig inte som medium eller människa.

Smutskasta mig inte som medium eller människa

Här tänker jag skriva hur ett annat  känt medium smutskastar mig . Varför vara svartsjuk på oss andra som arbetar som medium? Den frågan har jag alltid ställt mig flera gånger.Men det är frågetecken  som hänger i luften.  Vi är här för att vi har fått vårt kall att hjälpa mänskligheten att utveckla sig inom de områden de är intresserad utav. Man blir aldrig full lärd som medium alltid är det något nytt man ska lära sig, och det är så här det är. 

Vi arbetar för samma källa ändå ska det snackas en massa skit över oss medium. jag trodde väl inte i min vildaste fantasi att andra medium snackade skit om andra medium. Vad är problemet egentligen? Man arbetar på olika sätt som medium  det är rena häxjakten.

Jag har ett antal skärmdumpar där det framgår hur  illa detta medium smutskastar mig inför mina kursare  och hur hen säger saker och ting som upprör mig totalt, allt är lögner och förtal, även har mina sk, kursare också snackat om mig till detta medium. Jag har bevis.men ingen av dessa vet att jag har dessa skärmdumpar.Allt ligger på datorn i en särskild mapp.

Jag har rent mjöl i min påse. Jag har aldrig snackat nå skit om något medium eller den som arbeta för andligheten och inte annnars heller och kommer aldrig göra det heller det ligger så lågt i min värld . Detta handlar enbart om den svenska avundsjukan. Ingen blir full lärd som medium.

Så om du läser detta kan du nog förstå hur jag har det, jag försöker hålla mitt humör uppe, men jag har väldigt svårt att lita på människor efter allt jag har gått igenom som männsika och medium.

Jag arbetar på mitt sätt , de andra arbetar på sitt sätt. Varför då vara avundsjuk på mig eller andra som arbetar för andligheten?

Relaterad bild

Ljus & Kärlek Medium Catarina

25 jul 2018

Comments powered by Disqus