Referenser

Mina Referenser på Mediumutbildningen 

Här skulle jag kunna skriva hur mycket bra som helst. Det största som hänt mig i mitt liv förutom min familj. Jag har den mest otroliga och kärleksfulls mentorn. Finns alltid där, lyssnar, diskuterar och bollar idéer.
Hon har lärt mig olika healingar. Hon har stöttat och funnits för oss under Mediumutbildningen. Nu är jag certifierat medium, och mycket mycket mer. Detta har varit en resa i mig själv, jag har fått insikt och nya kunskaper i så mycket mer än jag bara kunde drömma om. Härliga magikurser, massa spell och min inre häxa har fått mycket spännande att jobba med. Att jag rekommenderar Catarina Susanne Nylands  .är en självklarhet..   Kristina Rosenblad.

 

Nu är jag 
Certifierat MEDIUM
Att vara där jag är nu omfattar en hel del och jag har valt att kunna använda mig av dessa En av de bästa tiderna i mitt liv var att utbilda mig inom det andliga och till ett certifierat medium och fick lyckan att få mina verktyg av en jordad och  
helt fantastisk att möta så många olika personligheter och så många olika åldrar. Catarina ❤ .Nylands har ett stort hjärta och  är ett bra medium  på att lära ut. Petra Ekbring

 

Jag har gått mediumutbildning 2,5 år för nylands Susanne Catarina  .I början gick det väldigt bra, sen fick jag några dippar allt var tungt. Men då fanns Catarina där med några ord på vägen. Hård men rättvis det är hon. En gång i veckan hade vi uppföljning. Det var bra. Vi har haft ganska många prov. Inga stora prov men på de kapitel man har läst och för min del har det bara varit bra. För man läser mer noga om det kommer prov...
Så igår kväll gjorde jag mitt sista uppgift på denna utbildning. Den klarade jag och jag fick mitt CERT och det känns overkligt men utanNylands Susanne Catarina  hade det inte gått, inte när jag hade mina svackor, då kom hon som en räddande ängel.Hon har funnits där och peppat oss. Går nästan alltid att få tag på henne ett telefonsamtal, sms, pm mail hon svarar fort. Hon bryr sig om oss kursare. Funderar ni på något kurs titta på Catarinas utbud först hon har det mesta. Där får ni hjälp och stort engagemang från Catarina.

Lycka till Eva Pettersson. .

Jag är så imponerad av vilken drivkraft Katarina har  Hon har många järn i elden och hon är otroligt duktig på att skriva kurser. Och hon är en otroligt begåvad person.   Jag blir så inspirerad av henne.  Just nu går jag Medium Utbildning på 2,5 år. Det är en dröm jag haft länge och den som har gått i uppfyllelse nu.  Jag älskar den och brinner verkligen för den. 
Man får lära sig så otroligt mycket saker. Jag suger i mig som en svamp. Hon är en snäll och omtänksam person med ett hjärta av guld.  Hon har så många bra kurser som jag skulle vilja gå. Kommer definitivt gå fler kurser hos henne.  Gå och titta på hennes hemsida så hittar ni massor av kurser man kan gå.  Jag rekommendera verkligen henne.  Och hon har varit så hjälpsam om jag behövt hjälp 
 Jannat Forslund

Ann-louise Dahlqvist  Catarina Medium &Healer .

Har gått många fina kurser hos Catarina, lätta och bra att förstå, jag har många certifikat och diplom inom det andliga  Har nu efter några år också läst till medium för Catarina, kursen har lärt mig massor, och har haft 3n så bra mentor, utan Catarina hade det inte fungerat  och idag äntligen fick jag mitt certifikat, hurra jag lyckades  och tack vare Catarina, hon trodde på mig  Rekomenderar verkligen denna kurs och Catarina som mentor  Tack 

Då jag har en gåva, att heala djur och människor, så har jag velat fördjupa mig i detta  har läst många olika healingskurser för Catarina, bl annat reki 1-2 och master , nu har jag gått 3 kurser till, andlig healing, reiki master lärare och Catarinas kraftiga symbolhealing, rekommenderar verkligen hennes kurser, de är lätta att förstå och man lever sig in i kurserna, och hon finns alltid tillgänglig för stöd, dessa 3 kurser var dom bästa jag gjort, helt underbara, och det bästa av allt, jag fick mina certifikat, hurra , du är bäst Catarina ❤ Ann-louise Dahlqvist 

Olika Tjänster 

Änglakanalisering.

En mycket varm och ett mycket duktigt medium . Så kunnig i det hon gör. Hon gjorde en änglakanalisering på mig och jag måste säga att det var mitt i prick då jag själv känt det hon sa. Jag behövde bara få bekräftelse och det fick jag med besked. Vivianne Haraldsson 

 

Jag har alltid haft problem med skola , självförtroende och att lita fullt ut på min magkänsla... Men för varje prov jag gör eller varje fråga du ställer upp och svarar på (Alla tider på dygnet) så växer jag 1cm , min lust att lära mej mer, mitt självförtroende stiger och jag vet att min magkänsla har rätt och Allt är tack vare Dej!  
Du är definitivt en av mina nycklar. .
Tack för att du kom in i mitt liv  .och hjälpte mej att låsa upp det som har blockat mej i så många år! Fia Wickman

Efter att ha träffat och fått hjälp av Catarina . så vet jag att hon kan sin sak! Hon är även en superduktig mentor för de som går kurs för henne! Jag rekommenderar henne starkt! Marie-Louise Källman .

 

 Andra referenser på andra kurser 

Min resa genom denna kurs har varit otroligt lärorik och spännande. Tack vare Catarina Medium Angellights fantastiska feedback så har jag äntligen klarat kursen. Bättre lärare får man nog leta länge efter stort TACK Cina . för det otroligt fina diplom du gav mig! Du har gjort avtryck i mitt hjärta, och lärt mig att verkligen tro på sig själv! Många kramar från Sara Tillander

Oj det finns så himla mycket fint att skriva om Catarina, Hon är en mentor som alltid finns där som stöd och stöttar, en oerhört fin person med så mycket förståelse och tålamod. Själv har jag gått flera olika Healingkurser bland annat Reiki 1, 2 och 3, går även just nu medium 2,5 år. materialet till kurserna är bra skrivet och lätta att förstå, Catarina finns alltid där och stöttar och förklarar så man kommer framåt i det man gör, en oerhört härlig och go lärare och toppen kurser. ett stort tack till dig Catarina . för att du gjort detta möjligt för mig, jag har utvecklats oerhört sedan jag fick kontakt med dig så från hjärtat ett stort tack till världens goaste mentor och lärare  .

 

Sara Tillander

Min resa genom denna kurs har varit otroligt lärorik och spännande.
Tack vare Angellights Medium Angellights fantastiska feedback så har jag äntligen klarat kursen. Bättre lärare får man nog leta länge efter.
Så stort TACK Cina  .för det otroligt fina diplom du gav mig!
Du har gjort avtryck i mitt hjärta, och lärt mig att verkligen tro på sig själv!
Många kramar från Sara.

Annelie Christensen

Jag tycker att detta har varit en helt fantastisk resa som jag gjort tillsammans med dej. Att öppna upp sig och få känna sig älskad o Välkommen till en värld som så få människor har möjlighet till. Du har varit fantastiskt lärare och jag uppskattar verkligen jobbet du lägger ner på var o en av de som behöver din hjälp. Önskar dej all lycka med framtida arbeten. Ljus o kärlek kram Annelie.

Angelica Larsson Fd Forslund

Har precis gått en kurs för Catarina . i medialutveckling, och tycker att det har varit helt fantastiskt att ha en kursledare som har funnits där för ens alla frågor och funderingar. Har aldrig behövt sitta och vänta på svar, utan alltid fått snabba svar i princip dygnet runt. Tack för denna kurs tid ♡ //Angelica.

Christina Steneryd

Här kommer referensen. Cina . har ställt upp när man har behövt det och haft en särskild grupp på facebook där man har kunnat skriva in frågor och funderingar man har haft under kursen. Det har fungerat jättebra. Cina är en duktig kursledare som jag är glad att fått lära känna. Kram Christina.

Liisa Micali

Tack vare Cina . har jag nu blivit klar med medialutvecklingskursen. Jag har haft några uppförsbackar men med Cinas hjälp och feedback så tog jag mig upp och klarade av det jag aldrig trott skulle gå.

Tusen tack Cina  .för all hjälp till första steget i min mediala utveckling. Har gått distanskurs hos Cina. Det var mycket material att läsa. Men i lugn och ro, ett kapitel i taget. Då gick det som en dans. Har inte varit några problem att få kontakt om jag har haft frågor. Alltid tillgänglig via mail. Alltid vänlig fast jag kanske ställde dumma frågor Efter kursen kom det fina diplomet efter någon dag bara.
Har träffat Cina . hemma hos mig. Kände direkt att det var en varm, duktig och ärlig person. Jag kommer att anlita Cina flera gånger. Hon är underbar och skicklig.  .
Kramar från Anette.

Hej
Tack för att jag har fått läsa denna kursen i medial utveckling för dig. Jag är mycket tacksam över att ha fått nya bra verktyg att använda mig av i min andliga utveckling. Kursen har innehållit mycket bra övningar som är viktiga att kunna för att må bra även i min vanliga vardag. Jag har lärt mig mycket mer än vad jag trodde var möjligt i denna kurs.
Som kursledare  .har du varit generös med den tid som du har lagt ner i den facebook-gruppen som du skapade för alla som har läser din kurs. Detta har gett mig väldigt mycket. Du har även snabbt gett feedback i mejlkontakten. Som lärare har jag uppfattat dig som en inspiration och bra på att få dina elever att tro på sig själva och deras förmåga. Du har gett mig mer självförtroende att stå för den personen som jag är.
Kramar från Jenny Ivarsson.

Linda Brolin
Detta har varit en spännande tid med en del motgångar, som man har en del att lära mer om , min favorit övning är meditationen , då ja kan känna att jag kan slappna va utan att stressa upp mig igen, ja har haft en underbar lärare , kursledare , som har varit till hands när man behövt det . Tack underarbara du för en bra kurs .
kommer att gå fler kurser hos dig. Detta är en kurs som är värt att gå. Tack vare Katarina  .Anderssons fantastiska feedback så har jag äntligen klarat kursen. Bättre lärare får man nog leta länge efter.

 

Tack Cina . för kursen! Det har varit mycket givande att få gå denna för dig! Du har väckt en större nyfikenhet och jag tänker vandra vidare på vägen du öppnat upp! Tack för stort tålamod och all uppmuntran, du är en mycket bra lärare!  . 
Rebeccah Timestråle"

Jag har gått kursen Medial utveckling hos Cina, . kursen har varit väldigt lärorik och rolig. Och jag har kommit så mycket framåt med mig själv och min mediala utveckling. Cina . är en underbar lärare! Hård men rättvis, precis som en lärare ska vara. Hon är väldigt omtänksam och bättre lärare är svårt att hitta :) Har man några funderingar eller frågor så svarar hon på ett bra sätt så att man verkligen förstår. Då blir det man har fastnat i inte alls svårt längre :) Så Tack så jättemycket fina du för en väldigt bra kurs och underbart ledarskap! <3 Ljus och kärlek <3 Massor av kramar Anna Sjöholm

Jag kan med det varmaste rekommendera Mediala utvecklingskursen på distans som Goa Katarina . håller i.
Jag tycker att kursen varit jätte bra och uppföljningen en gång i veckan har varit till stor hjälp.
Katarina är en jätte bra lärare, som på ett enkelt sätt förklarar då man fastnat i någon övning.
Varma hälsning Pia

Jag gick en medial utvecklingskurs hos Katarina ., hon har varit en bra lärare med bra stöttning och uppföljningar kursen igenom. Jag har genom kursen utecklats på många sätt. Det har även inneburit God själavård och jag har fått ur mkt stress från de vardagliga livet genom att träna de olika övningarna. Jag är glad över att jag gick denna kurs och kommer vilja gå fler framöver // Erika Johansson.

Tack för att jag fått gå kursen medialutveckling 1.

Det har varit spännande och lärorikt. Fast jag gått kurser från och till under närmare 20 år så har jag aldrig fått intyg eller kursdokumentation som man kunnat jobba så bra efter. Jag har funnit ett stort stöd i att kunna fråga och få feedback på det jag undrat över och det jag skickat in. Du är ett fint stöd när man känner att man börja tvivla lite på det man får fram. Jag vet också att du är otroligt duktig och det känns tryggt att ha dig . som lärare. Kristina Rosenblad.

 

 

Katrina har på ett mycket proffsigt sätt guidat o coachat mig i Medial Utbildning går du i tankar att ta denna kurs
rekommenderar jag Katarina . å det varmaste
hälsningar Christina

Cina . är hjälpsam mot sina elever. Hon finns alltid där med en hjälpande hand när kursdeltagare behöver stöd. Hon är närvarande utan att vara påträngande .
Mycket kunnig utan att vara högdragen.
Empatisk med ett väldigt stort hjärta. Ett medium,en ledsagare som berör.
Cina  .är ett fyrtorn i mörkret som lyser upp vägen för de som är vilsna.
Skulle jag rekommendera kursen till någon annan? Absolut! Det du får utav Cina; . utbildningsmässigt och känslomässigt,är något du inte får från andra medier i vårt land.
Är Cina . vaken ,ja då finns hon där för sina elever. Dag som natt.
/ Nöjd kursdeltagare ,Annelie Currie,Januari 2014

Referens från Pia Hederud
Jag har nu gått igenom Medialutveckling 1 i 3 steg. Var väldigt osäker från
början om jag skulle kunna klara av en sån här kurs, men tänkte att om jag inte
provar får jag aldrig veta. Jag ångrar inte en sekund att jag tog beslutet för
det har varit helt fantastiska veckor. Steg 1 och 2 gick hur lätt som helst
för min del. Fick kontakt med min guide och började se aurafärger. Men sen blev
det lite bakslag i steg 3, nej nu ger jag upp tänkte jag men underbara Katarina .
stöttade mig och gav mig några extra veckor med att öva och öva.

Så på 4:e
veckan så fick jag ett litet genombrott och det började hända saker. Alla har
vi vissa talanger som kommer ganska fort och annat får helt enkelt ta lite
längre tid så det är bara att kämpa på och glädjas över små framsteg. Toppen är
också chatten som vi som går kursen kan träffas i när vi själva vill och en
gång i veckan är Katarina med oss med en hjälpande hand (och även på mejl o tel
om det behövs). Så om du känner ett intresse men kanske tror att du inte duger
så lovar jag att du vet ju inte det om du inte försöker.
Jag kommer att fortsätta kurser när jag landat i detta jag nu utvecklas i.
Kram o stort tack till bästa Katarina .

 

 

Reiki Graderna 1,2,3

Jag har gått Reiki Master hos Catarina. . Jag trodde att det skulle vara svårare än det var men manualen var lätt att följa och förstå och var det något man undrade över så var det bara att fråga henne. Så om du finner någon kurs hos henne som känns bra så passa på Annika Andersson

Trevliga kurser, och en fin kursledare. .
Rekommenderas