For Lange Sedan En Barndom | Medium Catarina & Healer

Medium Catarina & Healer

Medium Catarina/ Healing Kilafors

For Lange Sedan En Barndom

För länge sedan, en barndom.

Ett liv börjar och det har glömts snart. Hon såg det första steget framför henne. Det verkade mycket bekant, som något från hennes barndom. Ja, det var det; Detta var det första steget på trappan som leder till hennes mormors hus. Någonting hade hänt av dessa trappor eftersom för alla år och år hade hon en återkommande dröm.

I den här drömmen blev hon förlorad.
Hon hade vandrat runt och försökte hitta vägen tills hon äntligen kunde gå lite längre. Sedan, så skulle hon se trappan som leder till mormors veranda.
Men klättrade hon på dem? Nej! Istället låg hon ner på den sluttande gräsmatta bredvid trappan och gick till sängen hon gick och gick i sömn i sin dröm. Varför klättrade hon aldrig uppför trapporna för att ta emot från hennes mormor den komfort som hon behövde, hon visste inte. Kanske var hon inte redo ännu.
För länge sedan, en barndom.
Det fanns ett barn. Det lilla barnet var annorlunda. Hon skilde sig från sina föräldrar, annorlunda än hennes vänner, och skiljer sig från henne själv. Hon pratade med andra när ingen annan kunde se eller höra. Hennes föräldrar var väldigt snälla. Det lilla barnet var annorlunda än många andra barn. Barnet passade liksom inte in någonstans. Hon var ensam, så ensam att hennes föräldrar kunde känna det när de var nära henne. Inte så att hon klagade. Nej, hon verkade faktiskt ganska glad. Men ändå, alltid, ensam.
Kanske ville hon gå hem.
Det lilla barnet längtade efter att gå hem, men hon visste inte vägen. Hon kunde komma ihåg sevärdheterna och ljud från Hemmet och hon kunde komma ihåg hennes underbara vänner. Hon var ensam här, i detta märkliga och karga landet. Hon längtade så att uppleva allt som var Hem, av villkorslös och äkta kärlek. Komplett godhet Gudomlig skönhet och total harmoni med allt liv. Här kände hon sig separerad.
Det fanns stora väggar att dela upp i varje del av livet, och det fanns en mindre mur runt henne. När hon först kom till denna plats var hon rädd, rädd att få misstolkningar. Blev mobbad i skolan och även bland sina större syskon men inte av mormor som hon älskade. Hon förstod inte dessa konstiga människor eller deras konstiga sätt.
Blommor, träd och djur talade inte till henne och om hon försökte tala med dem, så skrattade de till henne. Därför började hon att bygga en vägg runt sig själv. Med varje skratt och varje fördömande tanke, så lades ett band runt henne. Hon kunde inte längre tala med hennes växter och djurvänner, oavsett hur svårt hon försökte.
Ljus & Kärlek Medium Catarina
Bildresultat för vackra gif angel

Don't touch my site